Viktig reseinformation

Vänligen läs noggrant igenom reseinformationen nedan. Denna information förnyades i januari 2018.

Bagage

Vill du veta mer om din tillåtna bagagemängd? Se hur mycket bagage du kan ta med, plus våra avgifter och rabatter för extra väskor och specialbagage.

Tider för incheckning och bagageinlämning

Incheckningstid Passagerarna ombeds att anlända i god tid före avresan till KLMs incheckningsplats och ombordstigningsgate, senast den tid som indikerats av KLM. Incheckningstider varierar per flygplats. Dessutom, om ditt flyg utförs av ett partnerbolag kan andra tider gälla. Vänligen kontrollera motsvarande webbplatser för rätt incheckningstider. Information om vilka flygbolag som utför flygningarna finns på bokningsbekräftelsen. Om passagerarna inte checkar in eller anländer till ombordstigningsgaten i tid, har KLM rätt att häva passagerarnas bokade platser.

Visa tider för incheckning och bagagelämning

Försening, inställning och nekad ombordstigning

KLM kommer alltid att göra allt möjligt för att undvika förseningar, inställningar eller nekad ombordstigning. Men om detta skulle hända dig kommer KLM erbjuda assistans och kompensation, beroende på varaktigheten av förseningen och varaktigheten för ditt flyg. För mer information om passagerarnas rättigheter när det gäller kompensation och/eller assistans, läs sidan Assistans och kompensation. Vänligen se till att dina kontaktuppgifter finns tillgängliga för oss så att vi kan informera dig direkt.