Business Travel Services

Hantera och boka alla affärsresor för ditt företag direkt online med våra kostnadsfria Business Travel Services.

Om Business Travel Services

Vill du boka och hantera affärsresor online och spara på resekostnader? Då har du kommit rätt. Använd våra kostnadsfria Business Travel Services för att boka och hantera ditt företags affärsresor direkt online. Vår tjänst är tillgänglig för företag som har ett kommersiellt avtal med Air France KLM- eller bluebiz-medlemmar.

För bluebiz-medlemmar

Är du en bluebiz-kontaktperson? Du kan boka och hantera ditt företags flygningar via vår webbplats och app. Visste du att du har många fördelar om du loggar in med ditt bluebiz-konto online?

  • Ditt företag tjänar automatiskt blue credits eftersom vi lägger till ditt bluebiz-nummer i bokningen.
  • Företagsförmåner som t.ex. tidsbegränsning för biljetter: boka nu, betala senare.
  • Du kan spendera ditt företags blue credits.
  • Tillgång till en omfattande översikt över ditt företags kontoutdrag och bokningar.
  • Du kan bjuda in kollegor att använda Business Travel Services.

Som bluebiz-kontaktperson kan du använda Business Travel Services utan kostnad. Om du inte har ett bluebiz-konto online måste du först aktivera det.

Bjud in kollegor att använda Business Travel Services

Om du är en bluebiz-kontaktperson och ditt företag redan använder våra Business Travel Services kan du ge tillgång till ditt företags resehanterare och andra kollegor. När de väl har fått tillgång kan de boka och hantera sina egna affärsresor.

För företagskunder

Med Business Travel Services kan affärsresenärer ta del av företagsförmåner och ordna biljetter med företagspriser via KLMs webbplats och app.

Som utsedd resehanterare kan du få tillgång till en särskild KLM-webbplats för specifika reseadministrationstjänster, som t.ex. en omfattande översikt över ditt företags bokningar. Du kan också ge företagsresenärer tillgång till tjänsten så att de kan boka och hantera sina egna affärsresor via vår webbplats och app.

Kontakta din dedikerade KLM-kontohanterare för mer information om Business Travel Services.