Från 1 492 SEK*
KLMs reseguide

Amsterdam

Netherlands
17°C Sep

Upptäck en kulturell gigant

Upptäck de kulturella rikedomarna i denna charmiga världsstad. Boka flyg till Amsterdam och besök Anne Franks hus eller Van Gogh-museet innan du tar en promenad genom Vondelpark. Oavsett om du väljer att gå, cykla eller åka båt väntar kulturella godbitar runt varje hörn. De månghundraåriga kanalhusen, det kungliga palatset och Rijksmuseum andas historia, medan det nya EYE-museet visar upp Amsterdams ultramoderna sida.

Kulturskatter i och omkring Amsterdam

Visste du att Amsterdams kanaler är ett av Unescos världsarv? Shoppa på excentriska "9 straatjes" (de nio gatorna) eller upplev staden från vattnet i en turistbåt. Det finns även mycket att göra precis utanför Amsterdam: Vill du få ett äkta smakprov av Nederländerna kan du besöka den närliggande byn Zaanse Schans och blomsterparken Keukenhof. Allt detta och mer gör Amsterdam till den perfekta destinationen för en storstadsresa eller som utgångspunkt för en längre semester i Europa. Förvänta dig att bli överraskad: boka ett flyg till Amsterdam nu!

Dyk in i nattlivet

Nederländska läckerheter eller indonesiska risrätter? Smaka på de otaliga kulturerna i denna lilla världsstad. Upptäck själv hur varje område i Amsterdam skiljer sig åt. Alla områden, från Jordaan till Pijp eller norra Amsterdam, har en sak gemensamt: fantastiska kaféer som har öppet till tidig morgon, precis som konsertlokalerna. Från klassisk musik (Concertgebouw) till rock (Paradiso), Amsterdam har allt!

Flyg till Amsterdam för en unik storstadsresa

Vill du hitta billiga flyg till Amsterdam? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer att flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i Nederländerna fortare än du anar.

Älskad för

Culinary
Family Fun
Citytrip
Romance
Shopping
Arts & Culture

När du ska åka

Sep vita moln 17°C
17%
Okt mestadels molnigt 13°C
23%
Nov mestadels molnigt 9°C
23%
Dec mestadels molnigt 6°C
32%
Jan mestadels molnigt 4°C
29%
Feb mestadels molnigt 5°C
29%
Mar vita moln 7°C
23%
Apr vita moln 11°C
13%
Maj vita moln 14°C
19%
Jun vita moln 18°C
17%
Jul vita moln 20°C
23%
Aug vita moln 20°C
23%

Utvalt för dig