Information

Oavsett om du är redo att boka din biljett, letar efter praktisk information eller behöver inspiration så hjälper vi dig! Vi har samlat all information om våra KLM-flygningar, biljetter och din kommande resa. Behöver du hjälp? Tveka inte att kontakta oss, vi finns här för dig dygnet runt.

Börja planera din nästa resa

KLM-passagerare som bokar en flygning

Planera och boka

Se alla våra flygerbjudanden och exklusiva erbjudanden för hotell, bilar och mer. Hittat ditt erbjudande? Kontrollera biljettvillkor, betalningsmetoder och tidtabell.

Passagerare som förbereder sin nästa KLM-resa

Förbered din resa

Allt du behöver veta för att förbereda din kommande resa, såsom din tillåtna bagagemängd, hur du bokar en plats och vilka resehandlingar du behöver.

Fantastiskt havslandskap

Destinationer

Vet du inte vart du ska åka på din nästa resa? Bli inspirerad av vår reseguide och hitta den perfekta destinationen!

Hur kan vi hjälpa dig?

Coronavirus FAQ (Vanliga frågor)

Hitta svaren på de vanligaste frågorna, gällande coronaviruset, på ett ställe. Denna sida uppdateras kontinuerligt med den senaste informationen.

Flygstatus

Vill du se uppdateringar live om ditt flyg? Se vår flygspårare för information live om alla flygningar i går, i dag och upp till 60 dagar framåt.

Kontakta oss

Vi finns tillgängliga dygnet runt för att hjälpa dig med eventuella frågor eller begäranden. Vänligen hör av dig till KLMs kundtjänst.

Frekventa resenärer och affärsresenärer

Flying Blue

Med Flying Blue tjänar du Miles varje gång du flyger. Använd dem för att boka en biljett och göra din drömresa till verklighet.

KLM för företag

Välj Air France och KLM för dina affärsresor. Oavsett vad du behöver tillhandahåller vi en rad olika specialanpassade lösningar.