Säkra ditt biljettpris

Ta dig tid att tänka innan du bestämmer dig! Med vår Tid att tänka-tjänst kan du göra ett förköp på din valda flygning.

Tid att tänka

När du bokar online kan du göra ett förköp på din valda flygning, under en period på max tre dagar. Du kommer att se den exakta längden på Tid att tänka-perioden när du gör förköpet. Det beror på bokningstillfället, destinationen och biljettvillkoren för din valda flygning. Vänligen observera att den avgift du betalar för detta förköp inte är återbetalningsbar.

Hur det fungerar

Under din Tid att tänka-perioden reserveras din föredragna plats på flygningen åt dig till ett fast pris och fasta biljettvillkor. Innan din förköpsperiod går ut får du en påminnelse via den e-postadress du angav. För att bekräfta bokningen klickar du bara på länken i e-postmeddelandet och betalar för biljetten online. Om Tid att tänka-perioden går ut annulleras reservationen automatiskt.

Kostnader

Du betalar en särskild avgift per biljett för ett förköp. Avgiften beror på hur många dagar det är kvar till flygets avgång och vilken destination du reser till. Ett förköp är strikt personligt och kan därför inte överlåtas. Det är inte heller återbetalningsbart, även om du bestämmer dig för att inte boka biljetten.