Måltider i Business Class

Flyger du i Business Class? Njut av en utsökt måltid som skapats av holländska toppkockar och tillretts med färska ingredienser.

COVID-19

Våra tjänster ombord kan ha ändrats för att förhindra spridning av COVID-19.

Flygningar inom Europa

Är din flygning kortare än 2 timmar? Vi serverar färska smörgåsar eller en huvudrätt med sallad, tillsammans med en aptitretare, ekologisk yoghurt eller efterrätt. På de flesta längre flygningar inom Europa serverar vi en trerätters middag med en förrätt, en valfri varmrätt och en efterrätt. Din måltid serveras alltid med drycker, följt av en kopp kaffe eller te när du har ätit klart. Be gärna vår besättning om en extra dryck när som helst!

Business Class diner on a KLC flight

Interkontinentala flygningar

När alla har gjort sig hemmastadda välkomnar vi dig med ett glas champagne eller apelsinjuice. Vi erbjuder fler varma och kalla drycker under flygningen. Vi kommer också att erbjuda dig en mängd olika tilltugg. Be gärna vår besättning om ett extra tilltugg eller en extra dryck när som helst!

Njut av en middag som skapats av holländska toppkockar och tillretts med färska ingredienser. Välj mellan en kall förrätt eller en vegetarisk soppa och välj en av huvudrätterna som serveras tillsammans med ett glas vin. Välj sedan din favoritefterrätt: en söt efterrätt eller olika sorters ostar som serveras tillsammans med ett glas portvin eller dessertvin. Vill du hellre ha en varm dryck? Efter måltiden serverar vi kaffe och te.

På flygningar med ankomsttid tidigt på morgonen serverar vi en god frukost. Vi erbjuder söt eller saltig frukost, tillsammans med yoghurt, granola, olika typer av bröd, och frukt.

World Business Class appetizer

Uppgradera till Business Class

Har du redan bokat en biljett i Economy Class men vill njuta av en ny nivå av komfort? Du kan uppgradera till Business Class via Min Resa.