Lounger över hela världen

Vill du besöka en flygplatslounge och är nyfiken på vad du kan förvänta dig? Se alla lounger och deras faciliteter med den globala funktionen Sök lounge. Se även till att läsa vår policy om loungetillgång.

Om loungerna

Du får gärna besöka en av de många flygplatsloungerna världen över innan avresa eller under en mellanlandning. Loungerna har ofta Wi-Fi, gratis drycker och snacks samt duschar.

Vi delar de flesta av våra lounger med Air France, Delta Air Lines eller någon av våra andra SkyTeam-partners. Ta reda på mer om SkyTeams lounger världen över och deras åtkomstpolicyer via SkyTeams webbplats.

Tillgångspolicy och kostnader

Se till att besöka loungen samma dag som du reser med ett KLM- eller internationellt SkyTeam-flyg. Beroende på din reseklass, biljettvillkor och Flying Blue-medlemsnivå kan du behöva betala en avgift för att få tillgång till loungerna. Får du ta med dig en gäst tack vare din Flying Blue-medlemsnivå? Observera att de flesta lounger tillåter 1 gäst att följa med dig och att tillträde för gäster beror på tillgänglighet.

Kostnadsfri tillgång

Reser du i Business Class? Besök i våra Crown Lounges ingår i din Standard- och Flex-biljett.

Flying Blue Platinum- och Gold-medlemmar samt SkyTeam Elite Plus-passagerare får också besöka Crown-loungerna. De får ta med en gäst utan kostnad. Flying Blue Ultimate-medlemmar är välkomna till Crown-loungerna med upp till 8 medresenärer.

Tillgång mot en avgift

Du kan besöka de flesta loungerna mot en avgift på mellan 20 och 70 EUR (beroende på tillgänglighet), som betalas vid ingången. Se till att du kan betala med Miles eller kreditkort, eftersom det inte går att betala med kontanter.

Tyvärr kan du inte köpa tillgång till SkyTeam-loungerna i Istanbul, Dubai och Sydney.

Vanliga frågor