Uppgraderingsval

Vill du uppleva extra service, avskildhet och komfort? Få ut mesta möjliga av din resa – unna dig en uppgradering till Premium Comfort Class eller Business Class. Vi förklarar hur du ordnar det.

Jämför KLMs reseklasser

Reser du interkontinentalt och är inte säker på vilken reseklass du vill boka? För att hjälpa dig välja har vi jämfört egenskaperna i vår Economy Class, Premium Comfort Class och Business Class.

Hur du uppgraderar

Har du redan bokat en biljett men vill njuta av en ny nivå av komfort? Ordna din uppgradering till Business Class. Du kan ordna detta via Min Resa tills du checkar in för din flygning.

Vill du uppgradera till Premium Comfort Class? Du kan göra det medan du checkar in online.

Du kan också ordna en uppgradering till Premium Comfort Class eller Business Class i självbetjäningsautomaten på flygplatsen, även efter att du har checkat in.

Sista minuten-uppgraderingar

Under eller efter incheckningen kan du få ett sista minuten-erbjudande om att uppgradera. Observera att uppgraderingar i sista minuten endast är möjliga för en specifik flygning, inte för hela din bokning.

Dietmåltid

Har du beställt en måltid som är anpassad till din medicinska kost, matallergier, eller religion? Observera att vi tyvärr inte kan servera din dietmåltid när du uppgraderar till Business Class.