Uppgraderingsval

Vill du uppleva extra service, avskildhet och komfort? Få ut mesta möjliga av din resa – unna dig en uppgradering till Premium Comfort Class eller Business Class. Vi förklarar hur du ordnar det.

Jämför KLMs reseklasser

Reser du interkontinentalt och är inte säker på vilken reseklass du vill boka? För att hjälpa dig välja har vi jämfört egenskaperna i vår Economy Class, Premium Comfort Class och Business Class.

Hur du uppgraderar

Vill du njuta av en högre nivå av komfort? Du kan uppgradera till Premium Comfort Class eller Business Class medan du checkar in online.

Du kan också ordna en uppgradering till Premium Comfort Class eller Business Class i självbetjäningsautomaten på flygplatsen, även efter att du har checkat in.

Sista minuten-uppgraderingar

Under eller efter incheckningen kan du få ett sista minuten-erbjudande om att uppgradera. Observera att uppgraderingar i sista minuten endast är möjliga för en specifik flygning, inte för hela din bokning.

Dietmåltid

Har du beställt en måltid som är anpassad till din medicinska kost, matallergier, eller religion? Observera att vi tyvärr inte kan servera din dietmåltid när du uppgraderar till Business Class.