Passenger drinking champagne in Business Class

Resa i Business Class

Res med stil - flyg i Business Class. Du får mer avskildhet, komfort, mat och dryck av hög kvalitet och full uppmärksamhet från vår kabinpersonal. Och som extra fördel: du kan få mycket arbete gjort.

Jämför KLMs reseklasser

Reser du interkontinentalt och är inte säker på vilken reseklass du vill boka? För att hjälpa dig välja har vi jämfört egenskaperna i vår Economy Class, Premium Comfort Class och Business Class.

SkyPriority

Du behöver knappt stå och vänta i kö; med SkyPriority kan du vara en av de första som får gå ombord på flygplanet.

Upplev mer avskildhet

Mittplatsen förblir tom på flygningar inom Europa (om möjligt). Du får alltid en plats vid fönstret eller gången med extra benutrymme - och mer avskildhet.

Kontrollera platsalternativ

Vila och koppla av

På långdistansflygningar kan du sitta och drömma hela resan i din fullt fällbara stol. Vill du hellre få lite arbete gjort? Du har allt utrymme du behöver.

Kontrollera platsalternativ

Njut av lite välförtjänt vila i en fullt fällbar stol.

Ladda din enhet

Vill du använda din tid effektivt? På de flesta flygningar kan du ladda din enhet med eluttag i stolen (110V AC) eller USB-A.

Börja med champagne

När alla har gjort sig hemmastadda välkomnar vi dig med ett glas champagne eller apelsinjuice. Vi erbjuder fler varma och kalla drycker under flygningen.

Är du sugen på ett glas champagne eller apelsinjuice?

Skäm bort dina smaklökar

Njut av utsökta måltider som skapats av den holländska toppkocken Jonnie Boer. Vi kommer också att erbjuda dig en mängd olika tilltugg och drycker.

Ta reda på mer

Få ett bekvämlighetspaket

På interkontinentala flygningar hittar du ett bekvämlighetspaket på ditt säte med några viktiga saker, som tandborste, tandkräm och läppbalsam.

Håll kontakten

Fler och fler av våra flygningar har WiFi ombord. Ser du ett WiFi-märke? Du kan skicka meddelanden till kollegor, vänner och familj - gratis!

Kontrollera hur du ansluter

Titta på en film

Har du en interkontinental flygning? Titta på populära filmer och tv-program via underhållningssystemet ombord.

Se vad som finns den här månaden

Samla alla: KLM-hus

Innan du kliver av flygplanet får du ett ikoniskt Delft Blue-miniatyrhus som är fyllt med holländsk gin.

Ta reda på mer

Hörlurar ombord

För bästa möjliga underhållningsupplevelse erbjuder vi högkvalitativa hörlurar ombord. Om du föredrar att använda dina egna Bluetooth-hörlurar, kom ihåg att ta med en Bluetooth-adapter.