Betalningsmetoder

Oavsett vilken betalningsmetod du väljer kan du vara försäkrad om att din betalning alltid sker på ett säkert sätt! Kontrollera alla tillgängliga betalningsmetoder för att boka din flygning och extraval.

Tillgängliga betalningsmetoder

Vi erbjuder olika betalningsmetoder, beroende på ditt land och tidpunkten för din bokning. I vissa länder tas en avgift ut beroende på din valda betalningsmetod.

Om Worldline ePayments och Adyen

Använder du Internetbank, betalning via E-wallets eller banköverföringar? Du betalar via våra partners Worldline ePayments eller Adyen. De administrerar onlinebetalningar och betalningsinformation för vår räkning. Vi använder de världsomspännande företagen Worldline ePayments och Adyens onlinetjänster för att säkerställa att din betalning genomförs på ett så effektivt och säkert sätt som möjligt.

Din betalningsinformation kommer att skickas på ett säkert sätt till Worldline ePayments eller Adyen. De kommer endast att användas för att bearbeta transaktionen; den här informationen kommer aldrig att avslöjas eller vidarebefordras till någon tredje part och inte heller användas för kommersiella ändamål. Vi skickar din biljett till dig via e-post när vi har fått en bekräftelse om att en fullständig betalning har gjorts.

Vanliga frågor