Biljettalternativ

Köp en biljett som passar dina resplaner bäst – det finns inga dåliga val! Osäker på vilken biljett som passar dig bäst? Vi förklarar alla alternativ.

Välj din biljett

Våra biljettalternativ låter dig hitta den perfekta biljetten som passar dina resebehov. På de flesta rutter erbjuder vi tre biljettalternativ för Economy Class: Light, Standard och Flex. Utöver det kan du även välja att resa i Premium Comfort Class eller Business Class.

Bokar du en resa i Economy Class med flera destinationer via KLM.com? I så fall kan vi endast erbjuda dig Light-biljettalternativet.

Biljettvillkor

Observera att de exakta biljettvillkoren kan variera mellan olika flygningar och flygbolag. Du får alltid se de villkor som gäller för din specifika flygning när du genomför en bokning online. Efter bokningen hittar du dem i e-postmeddelandet med din bokningsbekräftelse och i Min Resa.

Beroende på biljettvillkoren är det ibland möjligt att ändra ditt flyg. Observera dock att om du måste betala en ändringsavgift och/eller prisskillnad kan vi ta ut denna avgift i lokal valuta. Det debiterade beloppet motsvarar beloppet i EUR eller USD, baserat på valutakursen.

Jämför KLMs reseklasser

Reser du interkontinentalt och är inte säker på vilken reseklass du vill boka? För att hjälpa dig välja har vi jämfört egenskaperna i vår Economy Class, Premium Comfort Class och Business Class.