Måltider i Economy Class

Skäm bort dina smaklökar! Upptäck vilka måltider och förfriskningar vi serverar under hela din flygning.

Flygningar inom Europa

Även på de kortaste flygningarna serverar vi ett tilltugg och en dryck. På längre flygningar inom Europa erbjuder vi dig också en färsk smörgås. Vi varierar urvalet regelbundet. Alla alternativ är vegetariska, till exempel en typisk holländsk smörgås med ost, för att göra våra flygningar lite mer hållbara.

Interkontinentala flygningar

På interkontinentala flygningar hjälper vi dig att komma i ordning med en flaska vatten. Din måltid består av en valfri varmrätt, en stor sallad och en efterrätt. Det finns alltid ett antal vegetariska alternativ tillgängliga. Vi serverar drycker till din måltid, följt av en kopp kaffe eller te. På flygningar som är längre än 10 timmar serverar vi ett tilltugg eller en smörgås mellan måltiderna. Be gärna vår besättning om ett extra tilltugg eller en extra dryck när som helst!

À la carte-måltider

Föredrar du lite mer valfrihet? Om din interkontinentala flygning avgår från Amsterdam Airport Schiphol kan du beställa en à la carte-meny upp till 24 timmar före avgång. Priserna för dessa måltider varierar från 19 EUR till 30 EUR. Vi har endast ett begränsat antal à la carte-måltider tillgängliga per flygning så se till att beställa så tidigt som möjligt.

Barnmåltider

För barn från och med 2 år blir middagen en riktig höjdare! Reservera en matlåda minst 24 timmar före avgång för att se till att de får en god måltid. Menyn varierar per flygning men innehåller ofta en minihamburgare och pommes frites.

För barn under 2 år rekommenderar vi att du tar med dig egen barnmat. Restriktionerna gällande att ta med vätskor ombord gäller inte för barnmat.