Platser i Economy Class

När du bokar din KLM-flygning kan du reservera en plats som passar dig. Vill du ha mer utrymme eller en plats längst fram i flygplanet?

Ordna din plats

Du kan välja en standardplats vid incheckning, utan extra kostnader. Om du vill försäkra dig om att din föredragna plats är din, eller om du vill ha en bekvämare plats, kan du reservera en plats via Min Resa.

Letar du efter priset?

Vi förmodar att du vill veta kostnaderna för varje platstyp. Du hittar detta när du bokar din flygresa eller i Min Resa.

Platspriset beror på din resväg, tid på dagen för din flygning, din Flying Blue-nivå och andra faktorer. Därför är det omöjligt att visa priser här utan att känna till din resplan.

En plats bredvid dina barn

Reser du med barn som är upp till 11 år gamla? Vi tilldelar er era sittplatser utan kostnad vid incheckningen. Om det inte är möjligt att alla får sitta tillsammans garanterar vi alltid att varje barn som har egen sittplats får sitta bredvid en vuxen från er grupp. Du är självklart välkommen att välja platser till din familj i ett tidigare skede för att se till att ni får sitta tillsammans.

Flygningar inom Europa

Interkontinentala flygningar

Sittplatsöversikter

Letar du efter en sittplatsöversikt? Om du redan har bokat en flygresa hittar du den i Min Resa.

Jämför KLMs reseklasser

Reser du interkontinentalt och är inte säker på vilken reseklass du vill boka? För att hjälpa dig välja har vi jämfört egenskaperna i vår Economy Class, Premium Comfort Class och Business Class.