Från 5 142 SEK*
KLMs reseguide

Nairobi

Kenya
21°C Sep

Njut av världens safarihuvudstad

Upptäck staden som byggdes runt ett massajvattenhål. Boka flyg till Nairobi och utforska den fantastiska naturen och det rika djurlivet som Kenya är välkänt för. Besök Karen Blixen-museet och provsmaka färsk frukt på färggranna City Market. Nairobi är en grön stad med ett underbart klimat. Temperaturen ligger mellan 20-24 grader (68-76 F), vilket gör det till en idealisk destination året om!

Frukost med giraffer

Du behöver inte resa långt för att se vilda djur. Fascineras av lejon, elefanter och zebror i Nairobis nationalpark medan Nairobis silhuett glittrar i bakgrunden. Staden har visserligen många bra hotell, men Giraff Manor Hotel är värt att rekommendera. Där kan du avnjuta ditt morgonkaffe medan giraffer sticker in sina långa halsar genom hotellfönstren. Nairobi är en idealisk destination för en storstadsresa och den perfekta utgångspunkten för en längre semester i Kenya. Förvänta dig att bli överraskad: boka ett flyg till Nairobi nu!

Upptäck det afrikanska köket

Utöver alla aktiviteter utanför staden, har Nairobi också mycket att erbjuda. Kulturälskare bör besöka nationalmuseet för att utforska Kenyas djur- och växtliv, kultur, historia och befolkning. Hungrig efter en sightseeingdag? Provsmaka det kenyanska köket och testa Kiswahili, Kenyas nationalrätt, och skölj ner maten med en kall Tusker-öl från det lokala bryggeriet.

Flyg till Nairobi för en unik storstadsresa

Vill du hitta billiga flyg till Nairobi? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer att flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i Kenya fortare än du anar.

Älskad för

Nature
Family Fun
Romance
Arts & Culture
Utanför Allfartsvägarna
Sol

När du ska åka

Sep vita moln 21°C
13%
Okt vita moln 22°C
16%
Nov vita moln 21°C
23%
Dec vita moln 20°C
19%
Jan soligt 21°C
6%
Feb soligt 22°C
11%
Mar soligt 23°C
16%
Apr lätta regnskurar 21°C
37%
Maj mestadels molnigt 20°C
26%
Jun vita moln 19°C
13%
Jul vita moln 19°C
10%
Aug vita moln 20°C
10%

Utvalt för dig