Resa i Economy Class

Luta dig tillbaka och njut av de tilltugg och drycker som ingår i din biljett. Ladda din telefon, anslut till WiFi eller titta på en film - vi tar hand om resten!

Jämför KLMs reseklasser

Reser du interkontinentalt och är inte säker på vilken reseklass du vill boka? För att hjälpa dig välja har vi jämfört egenskaperna i vår Economy Class, Premium Comfort Class och Business Class.

Male passenger in Economy Class

Luta dig tillbaka och koppla av

Alla våra säten är ergonomiskt utformade. Behöver du lite mer utrymme? Välj ett säte med mer komfort eller extra benutrymme.

KONTROLLERA ALLA PLATSALTERNATIV
Charge your phone on board

Ladda din telefon

Tar ditt batteri slut på längre flygningar? Inga problem, vi har lösningen för dig. På de flesta interkontinentala flygningar finns det en USB-A-anslutning.

Economy meal

Njut av ett tilltugg eller en måltid

Beroende på hur länge din flygning varar erbjuder vi dig ett tilltugg, smörgås eller varm(a) måltid(er). Vi varierar urvalet regelbundet!

SE VAD SOM FINNS PÅ MENYN

Är du sugen på en kopp te... eller kaffe?

Cabin Attendant with tray

Njut av en förfriskning

Börja med en fruktjuice, läsk, öl eller vin. Vill du hellre ha en varm dryck? Vi erbjuder också kaffe och te på våra flygningar.

WiFi sign on Boeing 777

Håll kontakten

Fler och fler av våra flygningar har WiFi ombord. Ser du ett WiFi-märke? Du kan skicka meddelanden till vänner och familj - gratis!

KONTROLLERA HUR DU ANSLUTER
Inflight entertainment Economy Class

Titta på en film

Har du en interkontinental flygning? Titta på populära filmer och tv-program via underhållningssystemet ombord.

SE VAD SOM FINNS DEN HÄR MÅNADEN