Från 1 461 SEK*
KLMs reseguide

Nice

France
20°C Sep

En charmig stad på azurblått hav

Längtar du efter en strandsemester med en touch av glamour? Boka flyg till Nice och promenera längs palmkantade Promenade des Anglais, eller ta ett dopp i Medelhavet. Det här är franska rivieran när den är som bäst. Konst- och kulturälskare bör besöka Matisse-museet eller den imponerande ryska katedralen. När det är dags för middag kan du tillbringa kvällen på någon av de många charmiga restaurangerna och avnjuta fransk gourmetmat. Självklart med gott vin till!

Utsökt champagne och unika butiker

Utöver det azurblå havet och de vajande palmerna, har Nice de vackra gatorna i den gamla stadskärnan att tacka för den charmiga atmosfären. Upptäck pittoreska vinbutiker, mysiga bistroer och unika souveniraffärer, eller besök de modernare butikerna på gågatorna i Rue de France. Behöver du en paus? På Hotel Negresco kan du vila ögonen på den enastående konstsamlingen medan du läppjar på ett glas utsökt champagne. Hotellet, med sitt rosa tak, är ett landmärke i Nice och anses vara ett av de bästa hotellen i världen. Nice är en idealisk destination för en storstadsresa och den perfekta utgångspunkten för en längre semester i Frankrike. Förvänta dig att bli överraskad: boka ett flyg till Nice nu!

Glittrande vatten och lavendelmarknader

Château de Nice tornar upp sig över Nice. Gå upp för slottsbacken eller ta tåget för att få en fenomenal utsikt över glittrande Baie des Anges och själva staden. Vi rekommenderar även att du utforskar de typiska provensalska marknaderna i och runt staden. De erbjuder en mängd lokala produkter bland de ljuvliga dofterna av lavendel, oliver och tvål.

Flyg till Nice för en avkopplande storstadsresa

Vill du hitta billiga flyg till Nice? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer att flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i Frankrike fortare än du anar.

Älskad för

Beach
Culinary
Family Fun
Citytrip
Romance
Shopping

När du ska åka

Sep soligt 20°C
13%
Okt soligt 16°C
16%
Nov soligt 12°C
20%
Dec soligt 9°C
13%
Jan soligt 8°C
16%
Feb soligt 8°C
21%
Mar soligt 11°C
16%
Apr soligt 14°C
20%
Maj soligt 17°C
19%
Jun soligt 21°C
20%
Jul soligt 24°C
19%
Aug soligt 24°C
10%