Från 1 383 SEK*
KLMs reseguide

Lisbon

Portugal
23°C Sep

Få smak för Portugals nöjen

Vill du kombinera en storstadsresa med en strandsemester? Boka flyg till Lissabon och besök denna pulserande stad under den portugisiska solen. Upplev nattlivet i Bairro Alto och ät pastéis på landets mest berömda café, Café A Brasileira. Åk från den nedre till den övre delen av staden på nolltid med Elevador do Carmo. Torre de Belém (Belémtornet) erbjuder fantastiska vyer över staden och det glittrande havet. Har du sett tillräckligt? Vidsträckta stränder väntar runt hörnet.

Upptäck stadens alla olika delar

Stadsdelen Baixa är Lissabons pulserande hjärta. Här finner du en blandning av designerbutiker, internationella kedjor och traditionellt hantverk. Stadens vackraste torg hittas i Rua Augusta, där du kan pausa för att inta förfriskningar och insupa atmosfären. Väldigt olikt men lika livligt är Parque das Nações, hemmaplan för futuristisk arkitektur, museer, restauranger och ett toppmodernt akvarium. En annan populär attraktion är Fátima, en pilgrimsplats precis utanför staden. Lissabon är en idealisk destination för en storstadsresa och den perfekta utgångspunkten för en längre semester i Portugal. Förvänta dig att bli överraskad: boka ett flyg till Lissabon nu!

Utforska staden på spårvagn 28

Du kan inte missa dem: de gula spårvagnarna på linje 28. En tur i en av dessa gamla "Electrico"-spårvagnar är en upplevelse i sig. Kliv ombord och transporteras längs Lissabons smala gator. Resan ger vackra vyer av stadens äldre stadsdelar, såsom Alfama och Graça. På kvällen är ett besök på en typisk portugisisk fadorestaurang ett måste. Upptäck kulinariska läckerheter medan du njuter av passionerad folkmusik: en oförglömlig upplevelse!

Flyg till Lissabon för en unik storstadsresa

Vill du hitta billiga flyg till Lissabon? Med KLM börjar din semester redan när du kliver ombord. Din resa kommer att flyga förbi med ditt egna underhållningssystem på interkontinentala flygningar med gratis filmer, spel och musik. Njut av vårt urval av tilltugg eller en god middag och drycker. Lägg till våra många bekväma extratjänster (vissa tillgängliga till en extrakostnad) så är du i Portugal fortare än du anar.

Älskad för

Beach
Culinary
Family Fun
Citytrip
Romance
Shopping

När du ska åka

Sep soligt 23°C
7%
Okt soligt 20°C
13%
Nov soligt 16°C
20%
Dec vita moln 13°C
16%
Jan vita moln 12°C
16%
Feb soligt 13°C
14%
Mar soligt 14°C
19%
Apr soligt 16°C
17%
Maj soligt 19°C
10%
Jun soligt 21°C
3%
Jul soligt 23°C
0%
Aug soligt 24°C
0%

Utvalt för dig