Reseupplevelse för barn

Oavsett om det är deras allra första flygresa eller om de redan är världsvana globetrotters - här är allt du behöver veta för att förbereda dina barn inför deras kommande flygning.

En plats bredvid dina barn

Reser ni som familj? Barn upp till och med 11 år som har egen sittplats sitter alltid bredvid en vuxen från er grupp. Vi tilldelar sittplatserna utan kostnad vid incheckningen. Du är självklart välkommen att välja platser till din familj i ett tidigare skede för att se till att ni får sitta tillsammans.

Om du reser med spädbarn väljer vi de bekvämaste sittplatserna för er säkerhet och bekvämlighet. Ditt barn får resa i ditt knä om det är yngre än 2 år på både avgångs- och returresan. Varje vuxen får resa med 2 spädbarn. Dock får endast 1 spädbarn sitta i ditt knä. Kontakta oss för att boka en extra sittplats för det andra barnet.

Observera att 1 vuxen kan resa med högst 12 barn under 15 år.

Läs mer om sittplatsalternativ

Utsökta måltider

På en interkontinental flygning blir ditt barns middag en riktig höjdare! Reservera en matlåda åt dem.

Se vad som finns på menyn

Törstig?

När som helst under flygningen kan du be oss om en extra fruktjuice, läsk eller ett glas vatten till dina barn.

Ät med stil

Även våra yngsta passagerare äter med stil! Alla barn under 2 år får en egen Bluey-haklapp på interkontinentala flygningar.

Tiden går fort för dina små äventyrare.

Låt oss underhålla dem

För att se till att dina barn trivs under en interkontinental flygning, finns det massor av filmer, serier och spel som ger många timmars underhållning!

Se vad som finns den här månaden

Blueys äventyr

Möt Bluey: det lilla blå flygplanet som åker på alla möjliga äventyr. Redan innan resan börjar kan du visa dina barn Blueys korta animationsfilmer.

Bluey in Rio de Janeiro

Blueys äventyr

En minnesvärd flygning

Även på de kortaste flygningarna gör vi ditt barns utlandsresa speciell med en egen Bluey-passhållare och en aktivitetsbok.

Få tiden att flyga

På interkontinentala flygningar får barnen ett lekpaket med spel, pennor, klistermärken och mer. Vår Bluey-sovmask hjälper ditt barn att sova under flygningen.