Reseupplevelse för barn

Oavsett om det är deras allra första flygresa eller om de redan är världsvana globetrotters - här är allt du behöver veta för att förbereda dina barn inför deras kommande flygning.

En plats bredvid dina barn

Reser ni som familj? Barn upp till och med 11 år som har sin egen plats sitter alltid bredvid en vuxen från din grupp. Du är självklart välkommen att välja platser till din familj i ett tidigare skede för att se till att ni får sitta tillsammans.

Läs mer om platsalternativ

Utsökta måltider

På en interkontinental flygning blir ditt barns middag en riktig höjdare! Reservera en matlåda åt dem.

SE VAD SOM FINNS PÅ MENYN

Törstig?

När som helst under flygningen kan du be oss om en extra fruktjuice, läsk eller ett glas vatten till dina barn.

Ät med stil

Även våra yngsta passagerare äter med stil! Alla barn under 2 år får en egen Bluey-haklapp på interkontinentala flygningar.

Tiden går fort för dina små äventyrare.

Låt oss underhålla dem

För att se till att dina barn trivs under en interkontinental flygning, finns det massor av filmer, serier och spel som ger många timmars underhållning!

SE VAD SOM FINNS DEN HÄR MÅNADEN

Blueys äventyr

Möt Bluey: det lilla blå flygplanet som åker på alla möjliga äventyr. Redan innan resan börjar kan du visa dina barn Blueys korta animationsfilmer.

Bluey in Rio de Janeiro

Blueys äventyr

En minnesvärd flygning

Även på de kortaste flygningarna gör vi ditt barns utlandsresa speciell med en egen Bluey-passhållare och en aktivitetsbok.

Få tiden att flyga

På interkontinentala flygningar får barnen ett lekpaket med spel, pennor, klistermärken och mer. Vår Bluey-sovmask hjälper ditt barn att sova under flygningen.